Bagi anda yang tidak kuat untuk datang ke Masjid atau tidak tahu paynow atau bank transfer atau anda berhajat nak Ustaz datang ke rumah, insyaAllah dengan sumbangan waqaf minima $500, kita akan ke rumah anda insyaAllah🙂
Atau anda ada barang²an emas yang tidak digunakan atau ada yang ditinggalkan arwah keluarga & tidak tahu nak buat apa dengan barang itu.
Apa kata kita buat 𝗪𝗔𝗤𝗔𝗙 untuk Dana Projek Peningkatan Masjid. Hubungi kami 67770028 atau Whatsapp kami untuk maklumat lanjut
Di rumah adalah tempat yang terbaik untuk kita mendidik anak-anak dan keluarga untuk melakukan sesuatu kebaikan dan antaranya adalah memberi sedekah. Masa yang terbaik adalah setiap pagi sebelum kita mulakan rutin harian seperti biasa.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan tabung keluarga ini, sila ke pejabat kami. Atau kami boleh aturkan untuk penghantaran ke rumah anda jika mengambil minima 2 tabung. Kesemua sumbangan anda akan disalurkan ke Dana Peningkatan Masjid Darussalam. Sumbangan ini dapat membantu kami membuat peningkatan fasilitis Masjid yang sudah lama.
Semoga dengan amalan baik yang kita lakukan di rumah membawa kebaikan dalam keluarga kita bersama insyaAllah❤

Infaq Emas anda untuk saham akhirat❤🤲

Anda mempunyai emas yang berlebihan? Atau emas yang disimpan daripada harta peninggalan arwah? Apa kata anda jual untuk derma atau waqaf ke Dana Projek Peningkatan Masjid Darussalam. Daripada disimpan, adakalanya baik untuk disedekahkan.

Caranya

1. Anda jual sendiri ke kedai dan hasil wangnya boleh diberikan kepada kami di Masjid, transfer atau paynow.

2. Anda memberikan emas itu pada pihak masjid, ada borang yang perlu anda isi dan kami akan menjualnya, hasilnya akan dimasukkan ke Dana projek ini.

Semoga dengan emas anda, kita dapat meningkatkan lagi mutu fasilitis masjid dan sudah tentunya menambahkan saham akhirat kita dan empunya emas ini.

Hubungi kami 67770028 atau Whatsapp untuk maklumat lanjut.

Hubungi kami di talian 6777 0028 atau Whatsapp kami bagi maklumat lanjut. Ayuh dapatkan kupon Arnold anda segera!

Join Our Mosque Whatsapp Group to Stay Up to Date With Activities, News, and Events

Please let us know your name.
Please enter your contact no.

Masjid Darrussalam
3002 Commonwealth Ave West
Singapore 129579

Tel: +65 6777 0028
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.